Aleea Băița nr.9, Cluj-Napoca

Programări sau solicitări

0264 597 112

Psihiatrie

Psihologie

Neurologie

Kinetoterapie

0264-988

Cardiologie

Pneumologie

Endocrinologie

Dermatologie

 

Endocrinologie

 

Endocrinologia reprezintă ramura biologiei şi medicinei care se ocupa cu studiul hormonilor, glandelor şi a țesuturilor cu secreție interna, a funcției lor in condiţii normale şi patologice.

Endocrinologia este o ştiinţă în strânsă legătură cu restul specialităților medicale, patologia endocrina fiind extrem de complexa, variata şi de multe ori fals diagnosticata ca patologie de alta etiologie.

Dezvoltarea metodelor noi de diagnostic şi tratament in endocrinologie au dus la soluţionarea unei patologii considerată inițial greu tratabila (ex adenoamele hipofizare) şi la îmbunătăţirea calității vieții multor pacienți.

Patologia endocrina poate afecta organismul uman in totalitate,cu ecouri la distanta in timp, astfel un diagnostic corect şi un tratament adecvat fiind soluția restabilirii stării fiziologice normale a pacientului.

Medicina de astăzi este medicina organismului uman in ansamblu, astfel adresabilitatea populației la cabinetul de endocrinologie este in creştere, ceea ce contribuie la un diagnostic complet al afecțiunilor şi, implicit, la o terapie țintită și benefica.

 

Servicii &Tarife

 

Consultații de  specialitate – 120 lei

Eliberare referat medical  - 120 lei

Control medical- 60 lei

Ecografie tiroida – 110 lei

Adeverință medicală – 60 lei

 

Dr. POPA ELENA

Dr. HURANI MANUELA